چاپ دو كتاب توسط استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

کد خبر: 566 تاریخ انتشار: 1395/6/2
كتاب های نگرشی نوین به رهبری در هزاره ی سوم و زبان تخصصی برای دانشجویان رشته های مدیریت توسط دكتر مریم تقوایی یزدی عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري تالیف و منتشر شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر تقوایی یزدی در کتاب نگرشی نوین به رهبری در هزاره ی سوم، هدایت و راهبری را از مباحث مهم و اساسی در بخش مدیریت دانست و گفت: مهم‌ترین وظیفه‌ی مدیریت، شناخت چالش‌ها و موانعی است که به نوعی، نیروهای انسانی را احاطه نموده و موجب گردیده تا توان مفید آنان زایل گردد و کارایی لازم جهت اجرای وظایف و مسؤولیت‌ها را نداشته باشند.

در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است: وجود رهبری کارآمد، اساس و پایه‌ی هر سازمان و ارگانی است که موجب می‌گردد آن مکان و اهداف، در موقعیت برتر و والاتری حرکت نماید. رهبری و مدیریت مؤثر، آتیه‌ای درخشان برای افراد در نظر می‌گیرد که این امر سبب می‌شود اشخاص علی‌رغم موانع و سدهای موجود، در مسیر تعالی، فعال‌تر و پویاتر عمل نموده تا به سرمنزل مقصود نایل گردند.

عضو هیات علمی واحد ساری در این کتاب به مباحثی در خصوص رهبری و مدیریت  شامل تعریف رهبری و اهمیت آن، ویژگی‌های رهبر، سبک‌های رهبری، نظریه‌های سنتی و نوین رهبری، انواع رهبر، تعریف مدیریت و اهمیت آن، نظریه‌های مدیریت، اهداف مدیریت، نقش‌های مدیران، وظایف مدیران، رهبری و مدیریت در هزاره‌ی سوم و ... پرداخته است تا خوانندگان به نگاه روشن‌تر و دقیق‌تری در این حوزه دست یابند.

دکتر تقوایی یزدی در مورد چاپ کتاب دیگر با عنوان «زبان تخصصی برای دانشجویان رشته مدیریت آموزشی» و سایر رشته های مدیریت ها گفت: هدف اصلی تدوین این کتاب آماده کردن مجموعه متون تخصصی جدید است که به عنوان یکی از ابزارهای لازم برای بهره­گیری مستقیم اساتید و دانشجویان رشته­های دانشگاهی به زبان انگلیسی می­باشد که با هدف تسهیل در یادگیری، درک سریع، سهولت در دسترسی آسان به متون تخصصی به طور کامل با موضوعات جدید چاپ شده است.

وی در ادامه افزود: این کتاب شامل 3 بخش عمده که در برگیرنده­ی 24 عنوان درس در زمینه­های وابسته به علوم تربیتی (مدیریت آموزشی، برنامه­ریزی آموزشی، برنامه­ریزی درسی، تکنولوژی آموزشی، تحقیقات آموزشی، جامعه­شناسی، فلسفه آموزش و پرورش، مشاوره و راهنمایی، روانشناسی پرورشی، روانشناسی تربیتی) و مدیریت دولتی، بازرگانی، کارآفرینی و ... تدوین شده است.

تقوایی در پایان ابراز امیدواری کرد این کتاب موجبات پیشرفت فعالیت­های فرهنگی دانشجویان، مترجمان، استادان دانشگاه­ها و محققان کشور را تسهیل نماید.

گفتنی است پیش از این  5 جلد کتاب و بیش از 17 مقاله در مجلات معتبر ISI و علمی و پژوهشی از این عضو هیات علمی واحد ساری به چاپ رسیده است.

برچسب‌ها : تقوایی یزدی - چاپ کتاب - دکتر مریم تقوایی یزدی - زبان تخصصی - نگرشی نوین به رهبری در هزاره ی سوم

آمار بازدید       امروز: 1672    ديروز: 4080    اين ماه: 70300    تاکنون : 2983293