کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برای سومین بار رییس هیئت وزنه برداری استان مازندران شد.

کد خبر: 441 تاریخ انتشار: 1395/1/21
عباس رحیمی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برای سومین بار رییس هیئت وزنه برداری استان مازندران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، مجمع هیئت وزنه برداری استان مازندران با حضور مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری ،حبیب حسین زادگان مدیرکل تربیت بدنی مازندران ، قهرمانان جهان و المپیک حسین توکلی ، بهداد سلیمی ، بهادر مولایی و دیگر اعضا برگزار و عباس رحیمی برای چهار سال دیگر در این سمت ابقا شد.

مجمع انتخاباتی هیئت وزنه برداری استان مازندران با چهار کاندید برگزار شد که در پایان عباس رحیمی توانست با کسب اکثریت آرا نسبت به رقبای خود برای چهار سال دیگر در این سمت ابقا شود.

رحیمی نایب قهرمان مسابقات وزنه برداری آسیا است و در دو دوره ریاست وی در هیئت وزنه برداری استان مازندران این هیئت برای 5 سال به عنوان هیئت برتر در سطح کشور انتخاب شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری ضمن تبریک به آقای رحیمی  آرزوی موفقیت ایشان و مجموعه هیئت ورزشی استان در عرصه ی مختلف مدیریت ورزشی و ارتقا جایگاه وزنه برداری استان در سطح کشور ، جهان و المپیک را از خداوند متعال خواستار است.

برچسب‌ها : انتخابات وزنه برداری - عباس رحیمی - هیات استان

آمار بازدید       امروز: 1666    ديروز: 4080    اين ماه: 70294    تاکنون : 2983287