1399/02/15

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری  دکتر کرمانیان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با صدور پیامی فرارسیدن پانزدهم اردیبهشت روزجهانی ماما را تبریک گفت.

متن پیام دکتر کرمانیان به شرح ذیل است :
"بسمه‌تعالی"

مامایی، هنری است که علم را به خدمت گرفته تا عشق را در معرکه راز و تجلیگاه آفرینش به نمایش گذارد.

روزجهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این قشر صبور و مخلص است.
بدون تردید توجه به سخت‌ کوشی توام با مسئولیت ‌شناسی این عزیزان، الگویی برای همه کسانی است که به خدمت بی ‌منت و صادقانه به مردم می ‌اندیشند و آن را لازمه تحصیل رضایت خدا می‌دانند
اینجانب به نوبه خود ضمن تبریک روز جهانی ماما، به اساتیدودانشجویان دانشگاه، خدمات بی‌ شائبه جامعه  مامایی فداکار دانشگاه آزاداسلامی مازندران را می‌ ستایم وامیدوارم براساس برنامه تحول سلامت گام بردارند.

دکتر حسین کرمانیان
سرپرست دانشگاه آزاداسلامی مازندران و واحد ساری