پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۹_۹۸ وهفته دفاع مقدس

1398/07/02

درمتن پیام دکترمنصوریان آمده است.

یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ

امسال ماه مهر و مهربانی با ایام محرم وشهادت حضرت اباعبدالله حسین (ع) همزمان شده، پیام هر دو مناسبت، آزادگی وحقیقت‌جویی برای نسل‌های آینده است.

همچنین این ایام تقارن همیشگی با هفته دفاع مقدس و رشادت‌های رزمندگان اسلام دارد و وظیفه پویندگان دانش است که شجاعت و آزادگی علمی را در خدمت رفاه کشور و مردم قرار دهند.
دکترمنصوریان دراین پیام گفت :
امروزه ،توسعه  پایدار ضامن امنیت،رفاه و آرامش هرکشوری است و راه تحقق چنین خواسته ای از مسیر توسعه  و تولید علمی آن کشور می گذرد و مولد آن به تلاش ، همت دانشگاهیان و دانش آموختگانش بستگی دارد و برای تحقق چنین خواسته ای ضرورت دارد فضایدانشگاهی ما بیش از پیش به اصول و قواعد علمی آراسته شود ،به طوری که  در آن آزادانه پژوهش تفکرنقدوخلاقیت از سوی استادان و دانشجویان مد نظر قرار گیرد.
درادامه این پیام آمده است.
پرواضح است که دانشگاهیان باید مرزهای جهانی دانش را طی کنند و الگویی روشن از فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی را به نمایش بگذارند و رونق حکمت و فلسفه اسلامی را در سایه کرسی های آزاداندیشی و به دور ازسیاستزدگی طنین انداز نمایند.
همچنیندراین پیام آمد هاست.
دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با بیش از سه دهه فعالیت علمی، نقش مهمی در ارتقای علمی کشور داشته و هم اکنون با تدوین برنامه ریزی جامع تر، آینده نگری و نیازسنجی دقیق تر برای سربلندی و رفع معضلات استان با تکیه بر استعداد های استادان و دانشجویان عزمی محکم تر از همیشه دارد.

در پایان با استعانت از خدای متعال، برای کلیه دانشجویان اعضای هیئت علمی و همه کارکنان دلسوز و تلاشگر دانشگاه آرزوی توفیق روزافزون در عرصه ایمان علم و موفقیت خواستارم‌  .دکترحسین منصوریان سرخگریه
سرپرست دانشگاه آزاداسلامی
 مازندران وواحدساری