اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدکارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

1398/06/23

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدکارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

ضمن آرزوی موفقیّت برای پذیرفته شدگان آزمون دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري ،  بدین وسیله زمان ثبت نام و انتخاب واحد پذیرفته شدگان کلیه ی رشته ها ی کارشناسی ارشد   دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري ،  به شـرح ذيل اعلام  مي گردد :
برای انتخاب واحد  نیمسال اول 1398   لازم است پس از دریافت نام کاربری و کلمه عبور که هنگام ثبت نام ابلاغ خواهد شد از طریق سایت اینترنتی به نشانی  www.iausari.ac.ir   در روزهای اعلام شده ذيل  بعد از دريافت جدول ترم بندي دروس رشته خود  از سايت فوق الذكر و  واريز شهريه ، نسبت به انتخاب دروس ترم  اول برابر برنامه پيشنهادي آموزش اقدام نمایند .

• پرداخت شهریه صرفا از طریق کارت های عضو شبکه شتاب و با همراه داشتن رمز دوم کارت  امکان پذیر خواهد بود. ( رمز دوم از طریق دستگاه های خودپرداز بانک مربوطه قابل دریافت خواهد بود )
  • ضمناً برای ورود به سایت اینترنتی جهت انتخاب واحد،  نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور شماره  شناسنامه  فرد می باشد.
  • دانشجويان جهت دريافت آيين نامه آموزشي و ترم بندي رشته خود به سايت فوق الذكر مراجعه و  بر اساس آرايش ترمي نسبت به انتخاب دروس ترم اول اقدام  نماييد.
(  آموزش           راهنمای تحصیلی            ترم بندي رشته ها )

مقطع زمان ثبت نام زمان انتخاب واحد زمان حذف و اضافه
کارشناسی ارشد ناپیوسته از تاریخ   23/06/98