نسخه جدید پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری رونمایی شد

کد خبر: 329 تاریخ انتشار: 1394/10/14
نسخه جدید پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی با رویکرد سازگاری با دستگاه های همراه و با هدف بهبود کارائی و کاربرد پذیری طراحی و راه اندازی گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، مهندس حسین بحری گفت: امروزه با توسعه فناوری ها و افزایش سخت افزارهایی مانند تلفن های همراه ، تبلت و ... سازگاری پایگاه های تولید محتوا با ویژگی ها و محدودیت های این نوع تجهیزات، اهمیت بسیاری یافته است.

مدیر فن آوری اطلاعات و ارتباطات واحد ساری با اشاره به راه اندازی نسخه جدید پایگاه اطلاع رسانی این دانشگاه تصریح کرد: استفاده از سخت افزارهای متعدد و گوناگون، گرایش جدیدی در حوزه طراحی و توسعه پایگاه های اطلاع رسانی را پدید آورده است که متخصصین از آن تحت عنوان طراحی وب واکنش گرا یاد می کنند.

وی هدف این روش را نمایش مطلوب صفحه در طیف گسترده ای از دستگاه ها اعم از تلفن های هوشمند و رایانه های رومیزی دانست.

دبیر شورای فن آوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ادامه داد: این روش با استفاده از فناوری های متعددی همانند لایه ها و تصاویر انعطاف پذیر، طراحی های شناور، خواندن و دسترسی به پایگاه داده را بدون نیاز به تغییر اندازه صفحه با جابه جا کردن آن در محورهای افقی و عمودی امکان پذیر می سازد.

برچسب‌ها : پایگاه اطلاع رسانی - تبلت - تلفن های هوشمند - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری - واکنش گرا

آمار بازدید       امروز: 101    ديروز: 95    اين ماه: 547    تاکنون : 31739