ارتقاء رتبه وب سایت واحد در رتبه بندی وبومتریک

کد خبر: 324 تاریخ انتشار: 1394/6/14
مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری از افزایش مرتبه وب سایت این واحد در آخرین رتبه بندی وبومتریک خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محسنی با اشاره به آخرین فهرست رتبه بندی وب سایت دانشگاههای جهان گفت: رتبه وب سایت این واحد دانشگاهی نسبت به سال گذشته 48 پله صعود داشته است.

مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با بیان اینکه در رتبه بندی سال گذشته وب سایت این واحد دانشگاهی در رتبه 171 در بین دانشگاههای کشور بود افزود: با تغییرات بوجود آمده در یکسال گذشته مرتبه سایت این واحد دانشگاهی  48 پله صعود داشته و به رتبه 123 رسیده است.

وی با بیان اینکه در آخرين نسخه از وب سنجی دانشگاه‌هاي جهان در سال 2015، وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در ميان دانشگاه های آزاد رتبه 32 را کسب کرد افزود: در مجموع وب سایتهای دانشگاهها و مراکز آموش عالی در جهان جایگاه این دانشگاه 4823 مرتبه ارتقاء داشته است.

محسنی تولید و درج اخبار و اطلاعیه ها، بروز رسانی اطلاعات و صفحات، افزایش تعداد ارجاعات، درج پیوند ها ، انتشار مجلات و مقالات، برچسب گذاری تصاویر و مستندات، چند زبانگی و آرشیو داده ها را برخی از پارمترهای تاثیر گذار در این ارزیابی عنوان کرد و گفت: با اقدامات و تغییرات خوبی که در یکسال گذشته صورت گرفت جایگاه وب سایت این واحد دانشگاهی در رتبه بندی وبومتریک افزایش چشمگیری داشته است.

گفتنی است رتبه‌بندي وبومتريك شاخصي است براي رتبه‌بندي وب سايت‌هاي دانشگاه‌ها و مراكز علمي، آموزشي و تحقيقاتي جهان كه بيش از 12 هزار دانشگاه و موسسه آموزش عالي را به‌ صورت دوره‌اي و هر شش ماه يك‌بار ارزيابي مي‌كند.

آمار بازدید       امروز: 51    ديروز: 62    اين ماه: 2488    تاکنون : 38590