اجرای طرح جامع ارتقاء مرکز داده مبتنی بر فن آوری مجازی سازی

کد خبر: 319 تاریخ انتشار: 1394/4/1
مدیر فنآوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری ضمن اشاره به اهمیت بهره مندی از فنآوری نوین مجازی سازی در توسعه مراکز دادۀ نوین از تدوین طرح جامع ارتقاء مرکز داده این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، حسین  بحری با اشاره به اهمیت بهره مندی از فنآوری نوین مجازی سازی   (Virtualization) در توسعۀ مراکز دادۀ نوین از تدوین طرح جامع ارتقاء مرکز دادۀ این واحد دانشگاهی خبر داد و افزود: با توجه به رویکرد دانشگاه در جهت چابکسازی فعالیتها و کاهش هزینه ها و به منظور کوچک کردن فضای مرکز داده و افزایش کارائی آن در واحدهای دانشگاهی بهره مندی از فنآوری مجازی سازی یک ضرورت محسوب میگردد.

وی کاهش انرژی مصرفی مراکز داده ، کاهش تعداد سرورهای فیزیکی و زیر ساخت سخت افزاری مورد نیاز ، کاهش غیر قابل تصور زمان راه اندازی یک سرور مجازی جدید بر بستر زیر ساخت سخت افزای فراهم شده ، امکان ایجاد محیطهای آزمایشگاهی و آزمودن خدمات و سرویسهای جدید با کمترین هزینه ، بهبود مدیریت شرایط بحرانی و تهیۀ نسخه های پشتیبان از سرورها در کمترین زمان ممکن را از جمله مهمترین ویژگیهای و مزیتهای این فناوری برشمرد.

مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با اشاره به قابلیتهای این فناوری گفت: با تکیه بر این فناوری جدید  مهاجرت زنده سرورها از یک بستر سخت افزاری به یک بستر دیگر ( Live Migration ) تحمل پذیری در مقابل خطا ( Fault Tolerant ) ، دسترس پذیری بالا ( High Availability ) و تخصیص منابع بصورت پویا ( DRS ) امکانپذیر میگردد.

بحری اظهار امیدواری کرد با تأمین تجهیزات مورد نیاز طی هفته های آتی مراحل اجرای طرح فوق تکمیل و به بهره برداری نهائی برسد.

وی در پایان خاطر نشان کرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری از جمله نخستین واحدهای دانشگاهی است که به این فنآوری نوین مجهز خواهد شد.

آمار بازدید       امروز: 78    ديروز: 63    اين ماه: 4119    تاکنون : 46628